Tek
2 prispevkov
• Stran 1 od 1
Tek
Pozdravljeni,
zanima me kje v bližnji okolici je kakšna primerna trasa za tek...predvsem taka, ki ne poteka ob zelo prometnih cestah
sama sem sicer šla najpogosteje mimo Soče do Žal na PST do Stožic pa nazaj po Vojkovi do doma...ali pa v Tivolija
Ne bi rada porabila še pol ure vožnje do kakšne tekaške poti, zato me zanima, kje se ponavadi rekreirate v naši neposredni okolici.
Hvala za odgovore.
zanima me kje v bližnji okolici je kakšna primerna trasa za tek...predvsem taka, ki ne poteka ob zelo prometnih cestah
sama sem sicer šla najpogosteje mimo Soče do Žal na PST do Stožic pa nazaj po Vojkovi do doma...ali pa v Tivolija
Ne bi rada porabila še pol ure vožnje do kakšne tekaške poti, zato me zanima, kje se ponavadi rekreirate v naši neposredni okolici.
Hvala za odgovore.
Re: Tek
Predlagam naslednjo traso: Zupanciceva-Vilharjeva-cez Dunajsko na Parmovo-cez progo mimo Uniona-po Ruski do Tivolija-mimo muzeja do poti skozi gozd z vzponom na Roznik-cerkev na Rozniku- spust po drugi strani do gostilne Cad-vracanje do Tivolija- mimo rastlinjaka in colnarne vse do celovske-potem pa spet mimo Uniona, cez progo in po Vilharjevi do Zupanciceve... Super pot, malo asfalta in prometa, traja pa cca 1 uro (odvisno od pripravljenosti;). Priporocam.
2 prispevkov
• Stran 1 od 1
Vrni se na Šport in prosti čas
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost